Добредојдовте на страната на Младински Совет Прилеп!

Вести

Дали имате слушнато за сирење со алва ?

Дали имате слушнато за сирење со алва ?

Како да подготвите Сирење со алва?

Casu marzu - Традиционално сирење од Сардинија, со  живи ларви на инсекти.

Casu marzu - Традиционално сирење од Сардинија, со живи ларви на инсекти.

 Дали имате слушнато за Сирење кое во себе содржи ларви?

Разлики во начинот на живот

Разлики во начинот на живот

Секој град има своја посебна убавина и нешто што го карактеризира и го прави да биде поразличен од другите.

Прилеп низ уметноста

Прилеп низ уметноста

Дали е можно да го замислиме секојдневниот живот без култура и уметност?
Како сведоци на секојдневните случувања околу нас, можеме да кажеме дека културата е составен дел од животот на човекот.

Култура на музиката и  танцот

Култура на музиката и танцот

Зошто музиката е толку моќен социјален лепак?

Телефон

+389 (0) 48 523 390 

Електронска пошта

contact@ycp.org.mk

Адреса

Кире Ристески 11а, Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.