Добредојдовте на страната на Младински Совет Прилеп!

Вести

Работилница на тема: „Справување со конфликт“

Работилница на тема: „Справување со конфликт“

На 11.01.2021 год. во просториите на МСП беше спроведена работилница на тема „Справување со конфликт“. 
Можност за волонтирање во радио „Пулс“

Можност за волонтирање во радио „Пулс“

Младински Совет Прилеп објавува повик за 2 волонтерски позиции во рамки на Пулс Радио:

Задачи на волонтерите:

Обука за ментори на ЕВС волонтери

Обука за ментори на ЕВС волонтери

Младински Совет Прилеп објавува повик за учество на обука за ментори на престојните ЕВС волонтери, коишто ќе волонтираат во организацијата во рамките на проектот „Youth in Action 2.0“.

Божиќна работилница

Божиќна работилница

На ден 04.01.2021 година, Младински Совет Прилеп заедно со најмладите од општина Прилеп, спроведе Божиќна работилница во просториите на МСП.

Новогодишна работилница

Новогодишна работилница

Младински Совет Прилеп, заедно со најмладите од локалното население, спроведоа Новогодишна работилница во просториите на МСП.
На работилницата на која се чувствуваше Новогодишната еуфорија, најмладите декорираа, украсуваа цртаа и се дружеа.

Работилница: „Добро владеење и реформи во јавната администрација од перспектива на младите“

Работилница: „Добро владеење и реформи во јавната администрација од перспектива на младите“

На ден 28.12.2020год, Младински Совет Прилеп спроведе работилница на тема: „Добро владеење и реформи во јавната администрација од перспектива на младите“, во рамките на проектот Regional Youth Compact For Europe, имплементиран од страна на организација АЛДА, во соработка со МСП.

Работилница на тема „Образование и вработување“

Работилница на тема „Образование и вработување“

Младински Совет Прилеп, во соработка со организација АЛДА, спроведе едно-дневна работилница на тема „Образование и вработување“.

Телефон

+389 (0) 48 523 390 

Електронска пошта

contact@ycp.org.mk

Адреса

Кире Ристески 11а, Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.