Добредојдовте на страната на Младински Совет Прилеп!

Вести

Младински Центар во Прилеп?

Младински Центар во Прилеп?

Со цел да ги задоволиме потребите на младите и да им обезбедиме соодветен простор каде ќе можат да се среќаваат, социјализираат и да го поминуваат свое слободно време, започнавме со иницијативата за отворање на Младински Центар во Прилеп.

Како вашите дневни навики влијаат на вашето здравје?

Како вашите дневни навики влијаат на вашето здравје?

Здравјето е нашeто најголемо богатство, а одговорноста за негово зачувување и подобрување лежи во наши раце. Секојдневните навики и избори кои ги правиме можат да имаат значително влијание врз здравјето и психолошката добросостојба.

Радио Пулс: „Зависности кај млади за време на пандемија“

Радио Пулс: „Зависности кај млади за време на пандемија“

На 04.03.2021, Радио „ПУЛС“ ја емитуваше програмата на тема: „Зависности кај млади за време на пандемија“.

Начини на контролирање на чувствата!

Начини на контролирање на чувствата!

Емоциите и чувствата се важен дел од човечкото искуство. Сите, ние, ги доживуваме и треба да научиме да ги контролираме и да се справуваме со нив. Иако понекогаш се чувствуваме изгубени или неподготвени кога се справуваме со нив, вистинскиот клуч е да ги разбереме и да ги прифатиме како дел од нашето искуство.

Наскоро радио „Пулс“ повторно со вас

Наскоро радио „Пулс“ повторно со вас

Од месец Февруари, ќе имате можност да уживате во програмата на радио „ПУЛС“ секој ден - 24часа.

Зошто е потребен бесплатен оброк за секој ученик?

Зошто е потребен бесплатен оброк за секој ученик?

Децата поминуваат најголем дел од денот во училиште, така што често доаѓа до ситуации каде што тие јадат нездрава храна која е недоволно хранлива и им штети во постигнувањето на добри резултати во училиштето.      

Телефон

+389 (0) 48 523 390 

Електронска пошта

contact@ycp.org.mk

Адреса

Кире Ристески 11а, Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.