Добредојдовте на страната на Младински Совет Прилеп!

Вести

Мултиплаер настан „Introduce YouthSelf“

Мултиплаер настан „Introduce YouthSelf“

Младински Совет Прилеп организираше настан, на кој ги промовираше активностите и резултатите од проектот "Introduce YouthSelf"!
Обука за младински работници „Youth Participation in democratic life“

Обука за младински работници „Youth Participation in democratic life“

 

Програмата Еразмус+ продолжува да биде од суштинско значење за развојот на младинските и образовни програми, а обуките за младински работници се само една од многуте мобилности кои ги овозможува оваа програма.

Дисеминација на резултатите од проектот „Чекор на руралните млади кон иднината“

Дисеминација на резултатите од проектот „Чекор на руралните млади кон иднината“

Младински Совет Прилеп во соработка со Sistem ve Jenerasyon Dernegi од Турција,  Stowarzyszenie Edukacja przez Internet од Полска и Associacio Prosec од Шпанија, успешно го завршија проектот „A step of Rural Youth towards the future“, поддржан од Еразмус+, KA152-YOU-59E91DE5.

Меѓународна младинска размена „Green Society with active and educated Youth“

Меѓународна младинска размена „Green Society with active and educated Youth“

Летниот период е совршен за нови можности, за запознавање на нови култури, нови патувања и нови пријателства!

А каде на друго место, ако не на Еразмус+ проект?

Промоција на резултатите на проектот „A Step of Rural Youth Towards the Future“

Промоција на резултатите на проектот „A Step of Rural Youth Towards the Future“

Oд 24-ти јуни до 1-ви јули, во Струга се одржа меѓународна Младинска Размена во рамки на проектот „A Step of Rural Youth Towards the Future“. Целта на проектот беше да се зајакне социјалната вклученост преку промовирање на медиумската писменост кај младите кои живеат во руралните области и да се даде можност да излезат од нивната комфорна зона и да учествуваат во неформални активности. 

Меѓународна младинска размена „Rural Youth Activism for better Green Community“

Меѓународна младинска размена „Rural Youth Activism for better Green Community“

Младински Совет Прилеп во периодот од 24 до 30 мај 2023 година спроведе меѓународна младинска размена “Rural Youth Activism for better Green Community” во Струга.

Нова можност за патување! Младинска размена во Стратони, Грција - „Multipliers for Peace in 3-steps“

Нова можност за патување! Младинска размена во Стратони, Грција - „Multipliers for Peace in 3-steps“

Ова лето продолжува да отвора нови можности за патување, за запознавање на нови култури, религии и традиции. 

Телефон

+389 (0) 48 523 390 

Електронска пошта

contact@ycp.org.mk

Адреса

Кире Ристески 11а, Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.