Радио Пулс: „Зависности кај млади за време на пандемија“

Радио Пулс: „Зависности кај млади за време на пандемија“

На 04.03.2021, Радио „ПУЛС“ ја емитуваше програмата на тема: „Зависности кај млади за време на пандемија“.


Како гостин во емисијата беше поканета Ангела Кочоска, активна млада средношколка, истовремено и волонтер во МСП

Следете го радио ПУЛС на следната IP адреса: http://213.135.178.200:8000/live

 
 
 
 
 
 

Print   Email