Добредојдовте на страната на Младински Совет Прилеп!

Вести

My first italian class:

Our volunteer from Italy talked about her first italian class.

For more information click here.

Можност за волонтирање во радио „Пулс“

Можност за волонтирање во радио „Пулс“

Младински Совет Прилеп објавува повик за 2 волонтерски позиции во рамки на Пулс Радио:

Задачи на волонтерите:

First Lesson of Turkish Course

Our volunteer Emir from Turkey told about his experiences in the first Turkish lesson he gave to local volunteers.

If you want to see the experiences of our volunteers, click here.

Божиќна работилница

Божиќна работилница

На ден 04.01.2021 година, Младински Совет Прилеп заедно со најмладите од општина Прилеп, спроведе Божиќна работилница во просториите на МСП.

Golf

How much knowledge do you have about golf? Click here to learn more about golf.

Superstitions in Turkey

Many superstitions that you know very well are also believed in Turkey. Please click here to learn more

Please click here to learn more.

Youth and wellness

Our volunteer from Italy prepared an article about the meeting with local volunteers. The topic of the meeting was "Youth and wellness". 

If you want to know something more,  click here.

Charshi Mosque

Our volunteer Cristina from Italy told you about his experiences when he came to Prilep.

If you want to see our volunteer's experiences, click here.

Why Italians gesture so much?

Our volunteer from Italy prepared a newspaper about the Italian culture.
Why italians gesture so much?

If you want to get more familiar with Italy and its beauty, click here.

Presentation by ESC volunteer: "ExperIences In Prilep"

Presentation by ESC volunteer: "ExperIences In Prilep"

Our volunteer Emir from Turkey told you about his experiences when he came to Prilep.

If you want to see our volunteer's experiences, click here.

Presentation by ESC volunteer: "Turkish Culture"

Presentation by ESC volunteer: "Turkish Culture"

Our volunteer from Turkey prepared a newspaper about the Turkish culture.
Turkey is very hospitable and friendly Country.

Познатиот универзитетски град „Ескишехир“

Познатиот универзитетски град „Ескишехир“

Ескишехир е град во северозападна Турција и главен град на провинцијата Ескишехир. Името на турски јазик буквално значи „Стар град“. Всушност, градот бил основан од страна на Фригијците во најмалку 1.000 година п.н.е., иако се проценува дека е стар околу 4.000 години.

Телефон

+389 (0) 48 523 390 

Електронска пошта

contact@ycp.org.mk

Адреса

Кире Ристески 11а, Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.