Добредојдовте на страната на Младински Совет Прилеп!

Вести

Во светот на вмрежување и можности!

Во светот на вмрежување и можности!

Нашиот тим на млади лидери е во напредок!

Младите лидери од Младински Совет Прилеп истражувајќи ги границите на своите можности и новите патишта за поврзување и соработка учествуваа на седмата обука од проектот „Зајакнување на младите од Пелагонија 2“.
„Програми за вмрежување и младински можности“ и „Етичко однесување“ беа теми на седмата обука, која што се одржа во Охрид во периодот од 11-ти до 12-ти ноември 2023 година.
Вмрежувањето не е само дејство, туку и начин на живот!
Етичките вредности треба да се мотив и инспирација за секого, а посебно за нашите млади лидери од проектот!
Отворени за нови предизвици, нашите лидери се подготвени да ја искористат секоја младинска можност за креирање на позитивни промени во заедницата. 


Print   Email

Publish modules to the "offcanvs" position.