Добредојдовте на страната на Младински Совет Прилеп!

Вести

Одржана работилница на тема „Имиграција“

Одржана работилница на тема „Имиграција“

Соработката со СОЕПТУ Кузман Јосифоски Питу и Младински Совет Прилеп продолжува.

Координативна средба на имплементаторите на проектот Младинска Гаранција

Координативна средба на имплементаторите на проектот Младинска Гаранција

Регионалниот координатор од Младински Совет Прилеп за Гаранција за млади учествуваше на Координативна средба.

Првиот транс-национален состанок на проектот „Introduce Youtself“

Првиот транс-национален состанок на проектот „Introduce Youtself“

Се одржа првиот транснационален состанок во рамки на проектот „Introduce Youthself во Леида, Шпанија.

Youth needs

Youth needs

YOUTH NEEDS - considerations starting from a survey conducted among young people around me

Обука за теренски работници и регионални координатори за Гаранција за млади

Обука за теренски работници и регионални координатори за Гаранција за млади

Младински Совет Прилеп е дел од тимот за спроведување на Гаранција за млади во Прилеп.

Волонтерите - непроценливо богатство за граѓанскиот сектор

Волонтерите - непроценливо богатство за граѓанскиот сектор

Младински Совет Прилеп зеде учество на обуката организирана од Волонтерски Центар Скопје во Струга од 18 – 20 мај.

Обука на тема „Процес на пристапување во ЕУ - секторски стандарди“

Обука на тема „Процес на пристапување во ЕУ - секторски стандарди“

Претставници на Младински Совет Прилеп учествуваа на Обука „Процес на пристапување во ЕУ - секторски стандарди“.

Телефон

+389 (0) 48 523 390 

Електронска пошта

contact@ycp.org.mk

Адреса

Кире Ристески 11а, Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.