Добредојдовте на страната на Младински Совет Прилеп!

Вести

Обука на тема  „Истражување и застапување на јавни политики“

Обука на тема „Истражување и застапување на јавни политики“

Членовите на Младински Совет Прилеп зедоа учество на обуката на тема „Истражување и застапување на јавни политики“.

МСП како основач и полноправна членка на Коалиција СЕГА учествуваше на Годишното собрание на СЕГА

МСП како основач и полноправна членка на Коалиција СЕГА учествуваше на Годишното собрание на СЕГА

Младински Совет Прилеп како основач и основна членка на Коалиција на младински организации СЕГА учествуваше на Годишното собрание од 2022 година од Коалиција СЕГА.

Со само еден клик може да се уништи животот на една млада личност! Да спречиме!!!

Со само еден клик може да се уништи животот на една млада личност! Да спречиме!!!

Во периодот од 25 – 27 мај во Струга, Младински Совет Прилеп учествуваше на обуката „Превенција и справување со кибер насилство“.

Волонтерите - непроценливо богатство за граѓанскиот сектор

Волонтерите - непроценливо богатство за граѓанскиот сектор

Младински Совет Прилеп зеде учество на обуката организирана од Волонтерски Центар Скопје во Струга од 18 – 20 мај.

Промоција на млади автори

Промоција на млади автори

Со цел да се афирмираат младите во нашиот град како и нивните креации, Волонтерскиот сектор при Младински Совет Прилеп организираше настан за Промоција на млади автори - писатели.

Одржана работилница на тема „Имиграција“

Одржана работилница на тема „Имиграција“

Соработката со СОЕПТУ Кузман Јосифоски Питу и Младински Совет Прилеп продолжува.

04 Јуни - Меѓународен ден на децата жртви на насилство

04 Јуни - Меѓународен ден на децата жртви на насилство

По повод 04 Јуни - Меѓународниот ден на децата жртви на насилство, тимот МСП одржа креативна работилница во центарот на град Прилеп, во рамките на проектот „Отпорни училишта за отпорна заедница“.

Телефон

+389 (0) 48 523 390 

Електронска пошта

contact@ycp.org.mk

Адреса

Кире Ристески 11а, Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.