Добредојдовте на страната на Младински Совет Прилеп!

Вести

Обука за ментори на ЕВС волонтери

Обука за ментори на ЕВС волонтери

Младински Совет Прилеп објавува повик за учество на обука за ментори на престојните ЕВС волонтери, коишто ќе волонтираат во организацијата во рамките на проектот „Youth in Action 2.0“.

Новогодишна работилница

Новогодишна работилница

Младински Совет Прилеп, заедно со најмладите од локалното население, спроведоа Новогодишна работилница во просториите на МСП.
На работилницата на која се чувствуваше Новогодишната еуфорија, најмладите декорираа, украсуваа цртаа и се дружеа.

Отворен повик за волонтери во Радио „Пулс“

Отворен повик за волонтери во Радио „Пулс“

Младински Совет Прилеп

Објавува повик за 2 волонтерски позиции во рамки на Пулс Радио

Работилница на тема „Образование и вработување“

Работилница на тема „Образование и вработување“

Младински Совет Прилеп, во соработка со организација АЛДА, спроведе едно-дневна работилница на тема „Образование и вработување“.

On-line работилница на ЕВС волонтер

On-line работилница на ЕВС волонтер

Нашиот ЕВС волонтер Фуркан од Турција, одржа On-line работилница преку платформата ZOOM, на тема „ Животот на младите во Турција“.
Работилница за владеење на правото и основни човекови права

Работилница за владеење на правото и основни човекови права

Младински Совет Прилеп, во соработка со организација АЛДА, спроведе едно-дневна работилница на тема „Владеење на правото и основни човекови права“ на ден 11.12.2020 година, во рамките на проектот Regional Youth Compact for Europe.

Локална дискусија „Булинг (Насилство во училиштата)“

Локална дискусија „Булинг (Насилство во училиштата)“

На 30.09.2020 во рамките на проектот „Младите и Европските вредности“, се одржа локална дискусија на тема „Булинг (насилство во училиштата)“.

Телефон

+389 (0) 48 523 390 

Електронска пошта

contact@ycp.org.mk

Адреса

Кире Ристески 11а, Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.