Годишен настан за организации кои имаат Ознака за квалитет од програмата Европски Солидарен Корпус

Годишен настан за организации кои имаат Ознака за квалитет од програмата Европски Солидарен Корпус

Младински Совет Прилеп како организација со Ознака за квалитет од програмата Европски Солидарен Корпус присуствуваше на Годишен настан спроведен од Национална агенција за европски образовни програми и мобилност.
На настанот кој се одржа во периодот од 30.11.2022 година до 01.12.2022 година во Маврово се презентираа добри и лоши практики во имплементација на волонтерски проекти чија цел беше да се идентификуваат добри примери кои може да бидат искористени од другите организации и лоши искуства за кои се дискутираше како да се надминат во иднина.
 

Print   Email