Добредојдовте на страната на Младински Совет Прилеп!

Вести

Марија Ташкоска - гостин на Македонско Радио 1

Програмскиот асистент на Младински Совет Прилеп, Марија Ташкоска, беше гостин во утринската емисија на Македонско Радио 1.

Дигиталното младинско учество - можност на младите да станат активни граѓани од локално до европско ниво

Дигиталното младинско учество - можност на младите да станат активни граѓани од локално до европско ниво

Во рамките на Еразмус+ проектот „ACTIon“, Коалиција на младински организации СЕГА спроведи обука „Дигитално младинско учество и активно граѓанство“ на која учество зеде тимот на Младински Совет Прилеп. 

Конференција на тема: Дигитализација

Конференција на тема: Дигитализација

Локални волонтери на МСП учествуваа на Конференција на тема „Дигитализација“.

12 август - Меѓународен ден на младите

12 август - Меѓународен ден на младите

12-ти Август, е меѓународниот ден на младите. Од 1999 Обединетите Нации по резолуцијата 54/120 го усвојуваат овој ден со цел постојано да се унапредува положбата на младите.
Обука на тема „Процес на пристапување во ЕУ - секторски стандарди“

Обука на тема „Процес на пристапување во ЕУ - секторски стандарди“

Претставници на Младински Совет Прилеп учествуваа на Обука „Процес на пристапување во ЕУ - секторски стандарди“.

Завршна конференција на проектот „DIGY - Дигиталното учество е лесно“

Завршна конференција на проектот „DIGY - Дигиталното учество е лесно“

На 13 Јули во хотел Амбасадор, Скопје се одржа завршната конференција на проектот „DIGY - Дигиталното учество е лесно“ на која што учество зеде и Младински Совет Прилеп.

Обука на тема „Вградување на родовата еднаквост во организациските правила и процедури“

Обука на тема „Вградување на родовата еднаквост во организациските правила и процедури“

Членовите на Младински Совет Прилеп зедоа учество на обуката на тема „Вградување на родовата еднаквост во организациските правила и процедури“.

Телефон

+389 (0) 48 523 390 

Електронска пошта

contact@ycp.org.mk

Адреса

Кире Ристески 11а, Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.