Добредојдовте на страната на Младински Совет Прилеп!

Вести

Работилница за „Подобрување на англискиот јазик кај младите“

Се одржа првата работилница за „Подобрување на англискиот јазик“ предводена од тимот на волонтери - Едукатори за локални едукативни работилници при МСП.

„5 - ти Декември“ - Меѓународен ден на волонтерството

„5 - ти Декември“ - Меѓународен ден на волонтерството

„5-ти Декември“ е посебен ден за сите поединци и организации кои се занимаваат со доброволна работа – Меѓународен ден на волонтерството.  

Телефон

+389 (0) 48 523 390 

Електронска пошта

contact@ycp.org.mk

Адреса

Кире Ристески 11а, Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.