Добредојдовте на страната на Младински Совет Прилеп!

Вести

Петиција 2 - „Биди креатор на својата автономна зона - Младински Центар“

Петиција 2 - „Биди креатор на својата автономна зона - Младински Центар“

Собрани уште 120 потписи од младите во Прилеп во знак на поддршка на иновативната иницијатива - Отворање на Младински Центар во Прилеп.

Петиција 1 - „Биди креатор на својата автономна зона - Младински Центар“

Петиција 1 - „Биди креатор на својата автономна зона - Младински Центар“

Собрани се првите 100 потписи од Прилепските млади во знак за поддршка за отворање на Младински Центар во Прилеп.

Инфо ден 3 - „Биди креатор на својата автономна зона - Младински Центар“

Инфо ден 3 - „Биди креатор на својата автономна зона - Младински Центар“

Циклусот на Информирање и собирање на мислења од локалната заедница преку оф-лајн активности успешно го завршивме преку спроведување на последниот ИНФО ден, предвиден во проектот „Биди креатор на својата автономна зона – Младински Центар“.

Инфо ден 1 - Биди креатор на својата автономна зона - Младински Центар

Инфо ден 1 - Биди креатор на својата автономна зона - Младински Центар

Се одржа ИНФО ДЕН во Стара Чаршија во Прилеп, како дел од проектот „Биди креатор на својата автономна зона – Младински Центар“.

Работилница 5 - „Биди креатор на својата автономна зона - Младински Центар“

Работилница 5 - „Биди креатор на својата автономна зона - Младински Центар“

Успешно се спроведи и последната (петта) работилница за дигитално учество на младите, која е дел од проектот „Биди креатор на својата автономна зона – Младински Центар“.

Инфо ден 2 - Биди креатор на својата автономна зона - Младински Центар

Се одржа вториот ИНФО ДЕН во Центарот на градот – Прилеп во рамки на проектот „Биди креатор на својата автономна зона – Младински Центар“.  

Работилница 3 - „Биди креатор на својата автономна зона - Младински Центар“

Работилница 3 - „Биди креатор на својата автономна зона - Младински Центар“

Се одржа и третата работилница за дигитално младинско учество, која е дел од проектот „Биди креатор на својата автономна зона – Младински Центар“.

Телефон

+389 (0) 48 523 390 

Електронска пошта

contact@ycp.org.mk

Адреса

Кире Ристески 11а, Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.