Добредојдовте на страната на Младински Совет Прилеп!

Вести

Мониторинг на локални избори

Мониторинг на локални избори

Младински Совет - Прилеп во периодот октомври - ноември 2017 година, беше набљудувач на локалните избори во 5 Општини кои се под МОСТ.

Мониторинг на домашни избори

Мониторинг на домашни избори

Младински Совет Прилеп, како организација основач на МОСТ, во 2016 година беше набљудувач за време на домашните избори во регионалната канцеларија МОСТ, а вооедно и забележувач на сите (не)правилности за време на истото.

Телефон

+389 (0) 48 523 390 

Електронска пошта

contact@ycp.org.mk

Адреса

Кире Ристески 11а, Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.