Добредојдовте на страната на Младински Совет Прилеп!

Вести

МСП како основач и полноправна членка на Коалиција СЕГА учествуваше на Годишното собрание на СЕГА

МСП како основач и полноправна членка на Коалиција СЕГА учествуваше на Годишното собрание на СЕГА

Младински Совет Прилеп како основач и основна членка на Коалиција на младински организации СЕГА учествуваше на Годишното собрание од 2022 година од Коалиција СЕГА.

Волонтерите - непроценливо богатство за граѓанскиот сектор

Волонтерите - непроценливо богатство за граѓанскиот сектор

Младински Совет Прилеп зеде учество на обуката организирана од Волонтерски Центар Скопје во Струга од 18 – 20 мај.

Одржана работилница на тема „Имиграција“

Одржана работилница на тема „Имиграција“

Соработката со СОЕПТУ Кузман Јосифоски Питу и Младински Совет Прилеп продолжува.

Youth needs

Youth needs

YOUTH NEEDS - considerations starting from a survey conducted among young people around me

Одржан првиот состанок со партнерите на проектот „A step of Rural Youth towards the future“

Одржан првиот состанок со партнерите на проектот „A step of Rural Youth towards the future“

Во рамки на проектот „A step of Rural Youth towards the future“ се одржа првиот состанок со партнерите.

Координативна средба на имплементаторите на проектот Младинска Гаранција

Координативна средба на имплементаторите на проектот Младинска Гаранција

Регионалниот координатор од Младински Совет Прилеп за Гаранција за млади учествуваше на Координативна средба.

Со само еден клик може да се уништи животот на една млада личност! Да спречиме!!!

Со само еден клик може да се уништи животот на една млада личност! Да спречиме!!!

Во периодот од 25 – 27 мај во Струга, Младински Совет Прилеп учествуваше на обуката „Превенција и справување со кибер насилство“.

Телефон

+389 (0) 48 523 390 

Електронска пошта

contact@ycp.org.mk

Адреса

Кире Ристески 11а, Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.