Неформална дружба на тимот на волонтери - Едукатори за локални едукативни работилници

Неформална дружба на тимот на волонтери - Едукатори за локални едукативни работилници

Вчера (07.02.2023 година), тимот на волонтери – Едукатори за локални едукативни работилници при МСП имаше можност да се дружи, играјќи  друштвени игри со цел забава, а најважно запознавање со поимот и важноста на тимот и тимската работа.

Оваа активност претставува поттик и можност за останатите млади да се приклучат во волонтерскиот тим кој што им нуди простор, игри, добра забава, волонтери од целиот свет и одлична можност да си поминете убаво со вашите пријатели, да запознаете нови луѓе, или да научите нешто ново.

 


Print   Email