Работилница  на тема „Идентитет“

Работилница на тема „Идентитет“

На ден 03.02.2021, во просториите на Младински Совет Прилеп, младите учеа за „Идентитет“. 
На работилницата учесниците визуело го претставуваа што е она што ги карактеризира и дискутираа меѓу себе:

Што е тоа што нѐ прави сите нас различни едни од други.

Фотографиите од работилницата погледнете ги тука.


Print   Email