Промоција на Солидарноста како Европска вредност

Промоција на Солидарноста како Европска вредност

На ден 18.08.2020 година, во барот „Кога-Каде“, во рамките на проектот „Младите и Европските вредности“, се одржа кафе средба за промоција на Европски вредности и Солидарноста.
На настанот присуствуваа професори од С.О.У. Гимназија "Мирче Ацев" - Прилеп, наставници од ОУ „Блаже Конески“, како и млади од локалното население.
Пред бројните присутни млади и професори беа промовирани Европските вредности и солидарноста, а учесниците имаа можност да го искажат своето мислење на темата и да дискутираат.
Младински Совет Прилеп им се заблагодарува на присутните за нивното учество и за соработката, а посебна благодарност до барот Кога-каде што ни овозможи пријатна афмосфера.
 
Во продолжение погледнете ги сликите од настанот.
 
 
 
 
 
 
 
 

Print   Email