Турска култура

Турска култура

Благодарение на нашиот волонтер Сезер Јуксел од Турција,

имаме можност да научиме повеќе за Турската култура, музика, храна, сличностите според него кои што ги имаме ние како Македонци и тие како Турци, сето тоа предизвикува позитивни коментари.

Целата презентација може да ја погледнете тука.


Print   Email