Креативна новогодишна работилница

Креативна новогодишна работилница

Денес нашиот ЕВС волонтер од Франција -Тео  заедно со волонтерката на Младински информативен и советодавен центар - Gülay Dedebaş од Турција

направија креативна новогодишна работилница.

За време на работилницата заедно со децата креираа разни новогодишни честитки, украси, кои подоцна ќе бидат продавани на новогодишниот маркет во училиштето, а собраните средства ќе бидат донирани.
Работилницата се одржа во ООУ „Гоце Делчев“ во Прилеп со менторство и поддршка од наствничката Ирена Наумоска.

Браво за вредните рачиња на децата и идеите на нашите волонтери.

Доколку сакате да дознаете повеќе за новогодишната работилницата притиснете тука.


Print   Email