Обука за ментори на ЕВС волонтери

Обука за ментори на ЕВС волонтери

Младински Совет Прилеп објавува повик за учество на обука за ментори на престојните ЕВС волонтери, коишто ќе волонтираат во организацијата во рамките на проектот „Youth in Action 2.0“.

Сите оние кои се заинтересирани да ги запознаат ЕВС  волонтерите, а воедно и да бидат нивни ментори, можете да се пријавите за учество на обуката на e-mailot: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ве очекуваме!


Print   Email