Работилници за правење филмови

Работилници за правење филмови

Во рамките на проектот „Out story", Младински Совет Прилеп спроведе работилници за правење на филм на локално ниво.
На работилницата учествуваа млади од локалното население, заедно со 3 волонтери од Италија.

Истовремено, беа изработени 12 аудио приказни поврзани со Италијанската култура, од страна на ЕВС волонтерите


Print   Email