Повик за волонтер во Италија!

Повик за волонтер во Италија!

Младински Совет бара волонтер (18–30 години) за учество на долгорочен ЕСК-проект “EU with YOU” во Италија.

Место: Орта Нова, Италија
Период: 29 април 2024 – 15 ноември 2024 година (7 месеци)

За проектот:

Волонтерите ќе бидат вклучени во европска средина со други млади луѓе и ќе имаат можност да дознаат повеќе за европските институции и програми, посебно оние кои се однесуваат на младинските политики и можности.

Повеќе информацииINFOPACK

Проектен партнер: Beyond Borders

Технички детали: Проектот е финансиран од „Европски Солидарен Корпус“ програмата, така што сите патни трошоци ќе бидат покриени во согласност со прописите на програмата. Сместувањето и храната, како и часовите по јазик се обезбедени.

Како да аплицирате?

Испратете го вашето CV на англиски јазик на следниот емаил: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 


Print   Email