Транснационален состанок во Даблин, Ирска

Транснационален состанок во Даблин, Ирска

Тимот на Младински Совет Прилеп беше дел од транснационален состанок во Даблин, Ирска.

На состанокот се разговараше за понатамошните активности во проектот како и за останатите транснационални состаноци во Полска и Македонија.

Состанокот се реализираше во период од 25 до 28 октомври во Даблин, Ирска и учествуваат претставници од партнер организациите на проектот „Introduce Youthself“.

Младински Совет Прилеп е партнер на проектот „Introduce Youthself“, чиј координатор е Associacio Prosec, финансиран и поддржан од Шпанската национална агенција за образовни програми и мобилност преку програмата Еразмус +, Клучна акција 2, Стратешко партнерство и иновации.


Print   Email