Онлајн работилница: „Мојата бизнис идеја“

Онлајн работилница: „Мојата бизнис идеја“

На 12.03.2021г тимот на Младински Совет Прилеп, одржа онлајн работилница на тема „Мојата бизнис идеја“, на којашто учествуваа млади од локалното население.

На работилницата младите учеа што е бизнис, кои се компонентите на бизнис планот и, како една бизнис идеја може да биде реализирана.

Фотографиите од работилницата можете да ги погледнете тука.


Print   Email