Добредојдовте на страната на Младински Совет Прилеп!

Вести

Работилница на тема: „Моите цели - II дел“

Работилница на тема: „Моите цели - II дел“

На 01.03.2021год, во просториите на МСП се беше спроведен вториот дел од работилницата на тема: „Моите цели“

На работилницата учесниците учеа што е „SWOT Analysis“ и согласно со нивните цели ја изработуваа оваа матрица.
Преку презентации и табели, учесниците ја сфатија поентата на SWOT анализата и за што сè може да се користи и изработи истата.
 
 
 

Print   Email

Publish modules to the "offcanvs" position.