Отпорни училишта за отпорна заедница

Отпорни училишта за отпорна заедница

На нашето општество потребна му е засилена колективна акција за идентификација на сите фактори кои водат кон радикализација и имаат екстремистички и терористички потенцијал.
Проектот „Отпорни училишта за отпорна заедница“ го спроведува МСП п, со поддршка на Форум МНЕ, финансиран од Европската Унија и Министерство за Јавна Администрација - Црна Гора.

Print   Email