Хуманитарен настан „Театарска вечер“

Хуманитарен настан „Театарска вечер“

На 15-ти декември во соработка со СОУ Ѓорче Петров и Домот на културата Марко Цепенков, МСП организираше хуманитарен настан „Театарска вечер“ каде беа продадени 552 влезници.

Вкупно 25 600 денари беа донирани на семејството Стеваноски поради пожар пожарна несреќа и уништување на нивната куќа


Print   Email