Работилница за деца за пишување на Есеј

Работилница за деца за пишување на Есеј

На 17.02.2021година, во просториите на Младински Совет Прилеп, се спрведе работилница за деца, на којашто најмладите учеа како да пишуваат Есеј.

На работилницата, учесниците учеа како правилно да пишуваат Есеј, а потоа истиот го претставуаа визуелно.
На крајот на работилницата сите учесници добија сертификат за учество.

Фотографиите од работилницата погледнете ги тука.


Print   Email