Локална дискусија „Булинг (Насилство во училиштата)“

Локална дискусија „Булинг (Насилство во училиштата)“

На 30.09.2020 во рамките на проектот „Младите и Европските вредности“, се одржа локална дискусија на тема „Булинг (насилство во училиштата)“.


Настанот беше одржан во барот „Кога-Каде“, каде присуствуваа професори од С.О.У Гимназија „Мирче Ацев“ - Прилеп, наставници од Оу Блаже Конески  , како и млади од локалното население.  Бројните присутни млади и професори имаа можност да го споделат своето мислење на темата, да дискутираат и да дебатираат.
МСП им се заблагодарува на сите присутни за нивното присуство и соработка.

Сликите од локалната дискусија можете да ги погледнете тука.


Print   Email