Потрага по заедничко нешто-Човечка библиотека

Потрага по заедничко нешто-Човечка библиотека

Кажете не на расизмот!

15 средношколци беа дел од работилницата ,,Човечка библиотека“, дел од Европската неделна акција против расизмот 2017.


Не бидете поделени, останете обединети.


Print   Email