On-line работилница ''Турска култура''

On-line работилница ''Турска култура''

Нашиот ЕВС волонтер Сезер Јуксел од Турција, одржа On-line работилница преку платформата ZOOM, на тема „Турска култура“.
На работилницата тој ја презентира културата во Турција, споменувајќи ја музиката, танцот, литературата, највкусните јадења, како и најдобрите туристички места.
На оваа работилница присуствуаат млади од Општина Прилеп, како и други ЕВС волонтери од Турција, Италија и Франција. 
Истата ја завршува со интересен квиз.

 


Print   Email