Интеркултурна вечера

Интеркултурна вечера

Вчера, на ден 03.09.2020год , во кафе бар КОГА КАДЕ , тимот на Младински Совет Прилеп заедно со ЕВС волонтерите организираа интеркултурна вечера , на која присуствуваа младите од Општина Прилеп.
На интеркултурниот настан сите заедно се дружевме и забавувавме, а ЕВС волонтерите подготвија традиционална храна од Турција и ја послужија на присутните.
МСП им се заблагодарува на сите кои присуствуаа на овој настан, а посебна благодарност до барот
КОГА КАДЕ
за соработката и за прекрасната атмосфера.
МСП ќе продолжи со спроведување на креативни и интеркултурни настани!
 
Галеријата од настанот погледнете ја тука.

Print   Email