Наскоро радио „Пулс“ повторно со вас

Наскоро радио „Пулс“ повторно со вас

Од месец Февруари, ќе имате можност да уживате во програмата на радио „ПУЛС“ секој ден - 24часа.

- Култура, Уметност, Психологија, Спорт, Музика, Историја...

- Приказни за деца;

- Сите стилови на музика;

- Гости во емисии.

 

Останете со нас!


Print   Email