Erasmus+ Learning mobility of individuals  “Youth in action 2.0”

Erasmus+ Learning mobility of individuals “Youth in action 2.0”

 

Име на проектот: Erasmus+ Learning mobility of individuals  “Youth in action 2.0”

Цел на проектот:  Да се ​​зголеми мобилноста на 9 млади луѓе од Италија, Романија и Франција, да се ​​зголеми пристапноста на младите луѓе консултирани со МСП, да се ​​подигне свеста за волонтерството, културната размена и дијалогот преку директен контакт со локалното население, да се ​​обезбеди континуирана поддршка на училишните организации од страна на меѓународни волонтери на ЕВС во рамките на МСП

Date

27 October 2017

Tags

Проекти