Мрежа на младински банки - Македонија

Мрежа на младински банки - Македонија

 

Име на проектот: Мрежа на младински банки - Македонија

Цел на проектот: Да се ​​воспостават потребните механизми и процедури за спроведување на моделот на младински банки на локално ниво, како и да им се овозможат на младите и локалните власти потребни вештини и алатки за вработување со помош на моделот на младински банки.

Date

20 September 2018

Tags

Проекти