Документ со препораки - „Биди креатор на својата автономна зона - Младински Центар“

Документ со препораки - „Биди креатор на својата автономна зона - Младински Центар“

За да влијаеме на локалните власти во унапредување на транспарентноста и да ги повикаме на одговорност за отворање на Младински Центар, а пред се земајќи ги во предвид препораките на младите луѓе беше подготвен Позициски документ.

Документот со препораки може да го погледнете тука.

Активностите се дел од проектот „Поддршка на изборни реформи” на Владата на Швајцарија, имплементиран од Меѓународната фондација за изборни системи (ИФЕС). Искажаните ставови, мислења и содржини на овие активности не мора да ги отсликуваат ставовите на донаторот, проектот или имплементаторот.” #CHinMK

Date

18 April 2023

Tags

publications