Потрага по заедничко нешто-Човечка библиотека

Потрага по заедничко нешто-Човечка библиотека

Демократија Hits: 744

Кажете не на расизмот!

15 средношколци беа дел од работилницата ,,Човечка библиотека“, дел од Европската неделна акција против расизмот 2017.


Не бидете поделени, останете обединети.

Print