Добредојдовте на страната на Младински Совет Прилеп!

Наскоро радио „Пулс“ повторно со вас

Наскоро радио „Пулс“ повторно со вас

Од месец Февруари, ќе имате можност да уживате во програмата на радио „ПУЛС“ секој ден - 24часа.

- Култура, Уметност, Психологија, Спорт, Музика, Историја...

- Приказни за деца;

Телефон

+389 (0) 48 523 390 

Електронска пошта

contact@ycp.org.mk

Адреса

Кире Ристески 11а, Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.