Добредојдовте на страната на Младински Совет Прилеп!

UNESCO World Heritage Sites in Turkey

UNESCO World Heritage Sites in Turkey

Turkey is a destination abundant in UNESCO World Heritage Sites, it is home to a total of 18 of them, and there are over 80 sites that are on UNESCO’s Tentative List, waiting to be nominated. I will talk about the absolutely must-see UNESCO World Heritage Sites in Turkey.

12 Important Negotiation Skills to Have

12 Important Negotiation Skills to Have

1. Communication
Essential communication skills include identifying nonverbal cues and verbal skills to express yourself in an engaging way. Skilled negotiators can change their communication styles to meet the listener’s needs. By establishing clear communication, you can avoid misunderstandings that could prevent you from reaching a compromise.

Начини за намалување на негативните влијанија на социјалните мрежи врз младите

Начини за намалување на негативните влијанија на социјалните мрежи врз младите

Таблети, iPad уреди, паметни телефони...сите тие големи подароци за Божиќните празници. И сега Ви предлагам да оставите се од тоа настрана! Започнете да користите ‘’дигитална диета’’ со цел да уживаме во секој момент и да ја подобриме нашата благосостојба со што е можно помалку користење на модерната дигитална технологија.

Belgrade Trip in the New Year

Belgrade Trip in the New Year

Hello everyone, I hope you are all good. Today I will talk about my Belgrade trip in New Year.

European Values

European Values

Hello everyone, I hope you are all fine. Today I am going to talk about European Identity. First of all, I would like to talk about the objectives of the European Union in this regard.

Телефон

+389 (0) 48 523 390 

Електронска пошта

contact@ycp.org.mk

Адреса

Кире Ристески 11а, Прилеп

Publish modules to the "offcanvs" position.