Знак и симбол на Христијанската религија

Знак и симбол на Христијанската религија

Европски Солидарен Корпус Hits: 663

 

,,Како личност која доаѓа од земја со католичка култура, за мене ова е прв пат да живеам во православна земја како што е Македонија" - Леонардо Мотти

ЕВС волонтерот на Младински Совет-Леонардо, изработи кратка презентација во која зборува за Чесниот Крст-како најсвет знак и симбол на Христијанската религија.

Презентацијата можете да ја погледнете тука.

 

Print