Обука за ментори на ЕВС волонтери

Обука за ментори на ЕВС волонтери

2018 Hits: 268

Младински Совет Прилеп објавува повик за учество на обука за ментори на престојните ЕВС волонтери, коишто ќе волонтираат во организацијата во рамките на проектот „Youth in Action 2.0“.

Сите оние кои се заинтересирани да ги запознаат ЕВС  волонтерите, а воедно и да бидат нивни ментори, можете да се пријавите за учество на обуката на e-mailot: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ве очекуваме!

Print