Работилници за правење филмови

Работилници за правење филмови

2017 Hits: 154

Во рамките на проектот „Out story", Младински Совет Прилеп спроведе работилници за правење на филм на локално ниво.
На работилницата учествуваа млади од локалното население, заедно со 3 волонтери од Италија.

Истовремено, беа изработени 12 аудио приказни поврзани со Италијанската култура, од страна на ЕВС волонтерите

Print