Хуманитарен Новогодишен панаѓур

Хуманитарен Новогодишен панаѓур

На 29.12.2016 година, МСП заедно со Инфо Сега, учествуваа на хуманитарниот панаѓур во ОУ „Климент Охридски“ – Прилеп, при што средствата беа донирани на Евгенија, ученичка во истото училиште.

На крајот од истиот сите штандови беа празни.
Голема благодарност до сите оние кои учествуваа, присуствуваа и купуваа новогодишни подароци, со што и овозможија полесен пат во странство поради лекување на Евгенија.

Сликите од настанот можете да ги погледнете тука.


Print   Email